Presenteer je organisatie optimaal

VDO-Website-by-Bloomming
De-Kort-HR-Support-Website-Ontwerp-by-Bloomming
MuffinAndScone-Branding-by-Bloomming
bbvandeven-website-by-Bloomming
Jumbo-Van-De-Huijgevoort-Website-by-Bloomming
MolenaarMeubelen-Facebook-Ads-by-Bloomming
Libema-Presentatie-by-Bloomming
Fietsland-Website-by-Bloomming

Een website is niet alleen een uiterst belangrijk visitekaartje, je site moet ook aan het werk: Ze moet klanten binnenhalen.

Heb je een prettige, overzichtelijke en eenvoudig te bedienen site, dan zullen je klanten ook van je producten en/of diensten verwachten dat ze prettig en servicegericht zijn. Mensen beoordelen de bedrijfskwaliteit vaak op basis van de kwaliteit en uitstraling van de site.

 

Plan van aanpak

Wij helpen je graag aan een website met de juiste uitstraling. Op basis van je huisstijl, doelgroep en persoonlijke wensen ontwerpen wij een frisse en functionele website. Daarom gaan we van tevoren graag met je in gesprek om feeling te krijgen bij jouw organisatie. Wij laten je nadenken over wat jij met je organisatie wil bereiken en bespreken hoe wij jou daarbij kunnen helpen. En als alles duidelijk is, gaan wij aan de slag!

 

Wat mag je van ons verwachten?

  • Intakegesprek om de uitgangspunten in kaart te brengen.
  • Duidelijke offerte
  • Ontwerp van één website voorstel zodat jij precies weet hoe je website er straks online uit gaat zien.
  • Onderbouwing van ons voorstel.
  • Een uitdraai van ons voorstel.
  • Presentatie op locatie.
  • Bij akkoord werken we het ontwerp uit naar een volledig werkende website.

 

Voorbeelden

Hiernaast zie je enkele voorbeelden. In ons portfolio vind je nog meer ontwerpen van sites  en allerlei andere interactieve communicatiemiddelen.

Waarom een website van Bloomming:

Uniek Webdesign

Elke website die we bouwen maken we op maat, met oog op design en gebruikersgemak. De website wordt geheel in jouw eigen huisstijl opgemaakt.

Responsive Design

Met responsive webdesign is je website geoptimaliseerd voor smartphone, tablet en desktop. Je website wordt optimaal weergegeven aan al je bezoekers.

Makkelijk Beheren

Zelfstandig teksten, afbeeldingen en nieuwsberichten toevoegen wijzigen en/of verwijderen met het makkelijke CMS van je nieuwe website.

Beter Vindbaar

De websites en webwinkels die wij bouwen zijn standaard zoekmachine vriendelijk opgebouwd. Hierdoor trek je meer bezoekers naar je website.

Contact Formulieren

Laat je bezoekers direct contact met je opnemen, of inschrijven voor een nieuwsbrief. Je e-mailadres is gekoppeld aan het contactformulier op je eigen website.

Social Media Koppeling

Je website wordt gelinkt aan de social media pagina’s van je bedrijf. Je bezoekers kunnen je overal volgen en liken met de social media knoppen.