Presenteer je product, dienst of event onweerstaanbaar

Purewood-Draagtas-by-Bloomming
MolenaarMeubelen-Facebook-Ads-by-Bloomming
Fit-Factory-Sandwichbord-by-Bloomming
MolenaarMeubelen-Wagenpark-by-Bloomming
Jumbo-Van-De-Huijgevoort-Posters-by-Bloomming
Fit-Factory-Advertentie-by-Bloomming
MegaPosterTruck-Logo-by-Bloomming
Bij-De-Neut-Ijsbakje-by-Bloomming
De-Factorij-Advertentie-by-Bloomming

Uw boodschap aantrekkelijk verpakt.

Mensen prikkelen, verleiden en verbinden aan merken. Dat is het doel van promotie en effectieve marketingcommunicatie. Het bedenken van eigenzinnige, opvallende creatieve concepten is onze kracht. Verpakt in een mooi uitnodigend ontwerp en een voor uw (nieuwe) relaties pakkende boodschap. Wij proberen jouw product of dienst zo onweerstaanbaar mogelijk te maken.

Wij zetten graag al onze middelen in:

Campagnes

Een goede marketing campagne begint bij het bedenken van een multimediaal concept. We kijken hierbij naar de doelstelling en de doelgroep van de klant. Vanaf de eerste brainstorm tot en met de uiteindelijke uitvoering begeleiden wij het complete traject.

Flyers

Een flyer is een ideale uiting om een korte boodschap over te brengen, bijvoorbeeld de aankondiging van een event of de introductie van uw bedrijf. Een flyer laten maken kan op verschillende formaten, van A6 tot A3, rechthoekig, rond of een opvallende stansvorm. Ook kunnen wij zorg dragen voor de verspreiding van de flyers.

Posters & Banners

Posters en banners zijn de ideale uiting om een event aan te kondigen of ter ondersteuning van een marketing campagne.

Wagenpark

Autoreclame is een zeer effectief reclamemiddel. Je bedrijfswagens rijden overal en zo heb je dus vele contactmomenten met potentiële klanten.

Draagtassen

Zet je klanten in als wandelend reclamebord.

Advertenties

Door offline of online te adverteren kun je je bedrijf, product, dienst, actie of evenement promoten. De hoeveelheid aandacht die je hiermee trekt is niet alleen afhankelijk van het product, maar vooral van de presentatie. Een opvallend ontwerp, krachtig kleurgebruik en duidelijke teksten zijn de ingrediënten waarmee wij een succesvolle advertentie maken.

Sandwichborden

Een échte eyecatcher in het straatbeeld zijn sandwichborden. Wij ontwerpen deze zo dat uw product, dienst of evenement sfeervol gepresenteerd wordt en dat de boodschap in een oogopslag duidelijk is.

Social media

Adverteren op sociale media is adverteren midden in de belevingswereld van je klant. Door de geavanceerde onderverdeling is het mogelijk om specifieke doelgroepen te benaderen met jouw advertenties. Daarnaast vindt er veel interactie plaats op sociale media zodat je boodschap snel wordt verspreidt.

Plan van aanpak

Een ontwerp maken doen we samen. Jouw ideeën en wensen vertalen wij naar een mooi en passend design. Daarom gaan we van tevoren graag met je in gesprek om feeling te krijgen bij jouw organisatie. Wij laten je nadenken over wat jij met wil bereiken en bespreken hoe wij jou daarbij kunnen helpen. En als alles duidelijk is, gaan wij aan de slag!

Wat mag je van ons verwachten?

  • Intakegesprek om de uitgangspunten in kaart te brengen.
  • Een duidelijke offerte
  • Ontwerp van één voorstel.
  • Onderbouwing van ons voorstel.
  • Een uitdraai van ons voorstel.
  • Presentatie op locatie.
  • Verdere uitwerking & realisatie van het project.

Voorbeelden

Hiernaast zie je enkele ontwerpen. In ons portfolio vind je nog meer ontwerpen en hoe wij deze hebben uitgerold in allerlei campagnes en andere promotionele acties.