Presenteer je onderneming op een voor je doelgroep interessante wijze

Bij-De-Neut-Menukaart-by-Bloomming
Beste-Keus-Verpakking-by-Bloomming
VDO-Catalogs-by-Bloomming
Trouwalbum-by-Bloomming
De-Factorij-Stylebook-by-Bloomming
VDO-Display-by-Bloomming
Geboortekaartje-by-Bloomming
VDO-Magazine-by-Bloomming
Gijsbers-Verwarming-Koeling-Roll-Up-Banner-by-Bloomming

Je boodschap aantrekkelijk gepresenteerd.

Doel van een presentatie element – online of offline – is het overbrengen van je boodschap en een ‘call for action’. De doelgroep op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier je verhaal vertellen zonder het informatief item direct in de prullenbak belandt. Een ontwerp moet de klant verlekkeren en aanzetten tot aankoop of samenwerking. Het gevoel geven van: “willen hebben”. Een informatief ontwerp in lijn met de corporate identity van jouw organisatie en aansluitend bij de uitstraling van het product of de dienst.

Van brochure tot roll up banner, van boekwerk tot display. Wij beheersen het volledige spectrum. Van concept tot en met de realisatie.

Hiervoor kun je bij ons terecht:

Brochures

Met een folder of brochure heb je iets om weg te geven en om bij potentiële klanten achter te laten. Iets dat ze aan je herinnert en waar zij terug kunnen lezen wat jouw organisatie te bieden heeft. Wij ontwerpen folders en brochures die passen bij je organisatie. Opvallend en aansprekend!

Displays

Met een display kun je je product optimaal presenteren. De boodschap moet in een oogopslag duidelijk zijn en de potentiële klant moet met zijn mobieltje in de aanslag staan om contact met je op te nemen. Wij ontwerpen displays en product presentatie elementen die je product optimaal naar voren brengen.

Menukaarten

Menukaarten voor restaurants, brasserieën, eetcafés etcetera. Wij ontwerpen menukaarten, lunchkaarten en drankkaarten in allerlei vormen en maten. Een menukaart is het het eerste item waarmee je onderneming zich kan onderscheiden van de concurrentie.

Boeken

Wij hebben een grote passie voor het ontwerpen van boeken, publicaties en boekomslagen. Onze ontwerpen zijn conceptueel, redactioneel en esthetisch sterk onderbouwd waardoor uw project uniek wordt. Sprekende en functionele typografie, gevoel voor verhouding en ritme, kleur en sterk redactioneel inzich, balans tussen tekst en beeld, leesbaarheid, zeggingskracht en esthetiek vinden wij erg belangrijk.

Documentatiemappen

Een offerte traject starten met een voorsprong? Zorg voor een mooie begeleidende documentatiemap bij je offerte. Wij begeleiden de hele productie van ontwerp tot drukwerk.

Verpakkingen

Ben je bewust van de mate waarin verpakkingsontwerp het aankoopgedrag van uw producten beïnvloedt? Wij wel! Uw product kan nog zo goed zijn, wanneer de presentatie minder is denkt men dat het product ook minder is.

Roll up banners

Wanneer je organisatie op een beurs staat, je wilt een sfeerimpressie van je bedrijf laten zien of je geeft een product presentatie, met een rollup banner kan dit heel eenvoudig gerealiseerd worden. Wij zorgen voor een ijzersterk ontwerp zodat het publiek aan je voeten ligt.

Ordners & Ringbanden

Uw hele collectie overzichtelijk gepresenteerd in een order of ringband, geheel passend bij de corporate identity van uw bedrijf, met voor u ontworpen tabbladen? Geen probleem, wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van ordners en ringbanden.

Plan van aanpak

Een ontwerp maken doen we samen. Jouw ideeën en wensen vertalen wij naar een mooi en passend design. Daarom gaan we van tevoren graag met je in gesprek om feeling te krijgen bij jouw organisatie. Wij laten je nadenken over wat jij met wil bereiken en bespreken hoe wij jou daarbij kunnen helpen. En als alles duidelijk is, gaan wij aan de slag!

Wat mag je van ons verwachten?

  • Intakegesprek om de uitgangspunten in kaart te brengen.
  • Een duidelijke offerte
  • Ontwerp van één voorstel.
  • Onderbouwing van ons voorstel.
  • Een uitdraai van ons voorstel.
  • Presentatie op locatie.
  • Verdere uitwerking & realisatie van het project.

Voorbeelden

Hiernaast zie je enkele ontwerpen. In ons portfolio vind je nog meer ontwerpen en hoe wij deze hebben uitgerold in allerlei brochures, boeken, ringbanden en andere informatieve items.