DIENSTEN

Op deze pagina zie je waarmee we je dienst kunnen zijn, of ga direct naar
ons portfolio   de contact pagina

Logo & Uitstraling

Logo ontwerp

Een goed logo ontwerp weerspiegelt de identiteit van je bedrijf of je organisatie. Je logo communiceert in één oogopslag iets over de filosofie, waarden, plaats in de markt en je doelstelling.

Huisstijl

Consistent gebruik van logo, lettertypen, kleuren en beeldmateriaal zorgt voor herkenbaarheid en een vertrouwde en professionele uitstraling van jouw organisatie.

Presentatie

Brochures

Met een folder of brochure heb je iets om weg te geven en om bij potentiële klanten achter te laten. Iets dat ze aan je herinnert en waar zij terug kunnen lezen wat jouw organisatie te bieden heeft.

Displays

Met een display kun je je product optimaal presenteren. De boodschap moet in een oogopslag duidelijk zijn en de potentiële klant moet met zijn mobieltje in de aanslag staan om contact met je op te nemen.

Menukaarten

Wij ontwerpen menukaarten, lunchkaarten en drankkaarten in allerlei vormen en maten. Een menukaart is het het eerste item waarmee je onderneming zich kan onderscheiden van de concurrentie.

Boeken

Wij hebben een grote passie voor het ontwerpen van boeken, publicaties en boekomslagen. Onze ontwerpen zijn conceptueel, redactioneel en esthetisch sterk onderbouwd waardoor uw project uniek wordt.

Documentatiemappen

Een offerte traject starten met een voorsprong? Zorg voor een mooie begeleidende documentatiemap bij je offerte. Wij begeleiden de hele productie van ontwerp tot drukwerk.

Verpakkingen

Ben je bewust van de mate waarin verpakkingsontwerp het aankoopgedrag van uw producten beïnvloedt? Wij wel! Uw product kan nog zo goed zijn, wanneer de presentatie minder is denkt men dat het product ook minder is.

Roll up banners

Wanneer je organisatie op een beurs staat, je wilt een sfeerimpressie van je bedrijf laten zien of je geeft een product presentatie, met een rollup banner kan dit heel eenvoudig gerealiseerd worden. Wij zorgen voor een ijzersterk ontwerp zodat het publiek aan je voeten ligt.

Ordners & Ringbanden

Uw hele collectie overzichtelijk gepresenteerd in een order of ringband, geheel passend bij de corporate identity van uw bedrijf, met voor u ontworpen tabbladen? Geen probleem, wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van ordners en ringbanden.

Interactief

Website

Een website is niet alleen een uiterst belangrijk visitekaartje, je site moet ook aan het werk: Ze moet klanten binnenhalen. Klik op bovenstaand icoon om alles te weten te komen over Bloomming & websites.

Webhosting

Het is prettig wanneer je de webhosting bij dezelfde partij onder brengt als waar je website gemaakt wordt. Zo heb je altijd een duidelijk aanspreekpunt.

Promotie

Campagnes

Een goede marketing campagne begint bij het bedenken van een multimediaal concept. We kijken hierbij naar de doelstelling en de doelgroep van de klant.

Flyers

Een flyer is een ideale uiting om een korte boodschap over te brengen, bijvoorbeeld de aankondiging van een event of de introductie van uw bedrijf.

Posters & Banners

Posters en banners zijn de ideale uiting om een event aan te kondigen of ter ondersteuning van een marketing campagne.

Wagenpark

Autoreclame is een zeer effectief reclamemiddel. Je bedrijfswagens rijden overal en zo heb je dus vele contactmomenten met potentiële klanten.

Draagtassen

Zet je klanten in als wandelend reclamebord.

Advertenties

Door offline of online te adverteren kun je je bedrijf, product, dienst, actie of evenement promoten.

Sandwichborden

Een échte eyecatcher in het straatbeeld zijn sandwichborden. Wij ontwerpen deze zo dat uw product, dienst of evenement sfeervol gepresenteerd wordt en dat de boodschap in een oogopslag duidelijk is.

Social Media

Adverteren op sociale media is adverteren midden in de belevingswereld van je klant. Door de geavanceerde onderverdeling is het mogelijk om specifieke doelgroepen te benaderen met jouw advertenties.

In- & Exterieur

Interieur

Het interieur is een belangrijk aspect van het totale communicatieplan van je onderneming.

Exterieur

Je bedrijfspand is een driedimensionaal visitekaartje en goede gevelreclame heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op  klanten en prospects.

Beursstands

Bloomming maakt van een stand een echte eyecatcher door een doeltreffende wijze van presenteren, waarbij de doelgroep centraal staat.

Ruimtelijke product presentaties

Bloomming laat producten spreken door een centrale en eenvoudige presentatie.